Dries Mertens kan op zoek naar nieuwe club: Napoli doet geen nieuw voorstel

Dries Mertens kan op zoek naar nieuwe club: Napoli doet geen nieuw voorstel

23-07-2022 21:16
53

Dries Mertens heeft zijn laatste wedstrijd voor Napoli – zoals verwacht – al gespeeld. Voorzitter Aurelio De Laurentiis bevestigt aan Radio Kiss Kiss dat ze in Napels de Rode Duivel geen nieuw voorstel meer gaan doen. 

Mertens liep deze zomer uit zijn contract in Italië. De voorbije weken zat de 35-jarige aanvaller nog rond de tafel met Napoli, maar de twee partijen kwamen niet tot een akkoord. De gesprekken zijn nu volledig gestopt, laat De Laurentiis weten aan Radio Kiss Kiss. De preses van Napoli gaf aan de radiozender een interview dat later nog wordt uitgezonden, maar nu al deels is uitgelekt.

Napoli bood Mertens eerst een contract waarbij hij 1,4 miljoen per jaar zou gaan verdienen. Daarna volgde een aanbieding van 2,5 per jaar. De oud-speler van FC Utrecht en PSV weigerde echter. De voorbije jaren verdiende hij immers 4,5 miljoen per jaar. De Laurentiis stelt nu dat Napoli geen nieuwe aanbieding zal doen.

In de zomer van 2013 verliet Mertens PSV voor een Italiaans avontuur. Mertens groeide bij Napoli uit tot een icoon. Niemand scoorde ooit meer goals voor de club dan Mertens. In 397 duels trof de Belg liefst 148 keer doel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie