'Als Feyenoord plannen heeft, moet het snel zijn: Boëtius krijgt Duits belletje'

'Als Feyenoord plannen heeft, moet het snel zijn: Boëtius krijgt Duits belletje'

25-07-2022 07:41
48

Mocht Feyenoord plannen hebben met Jean-Paul Boëtius, dan moet het haast maken. In de Duitse pers wordt nu gemeld dat Hertha BSC hem transfervrij vast hoopt te leggen.

Dat meldt Kicker. Hertha BSC heeft de contacten met het kamp-Boëtius inmiddels gelegd en heeft goede hoop dat het hem vast kan leggen. FSV Mainz was de laatste werkgever van Boëtius. Daar liep hij uit zijn contract.

Boëtius traint ondertussen mee met Feyenoord. "Dit is een speler die al vanaf zijn zesde voor Feyenoord speelde en veel voor de club betekend heeft. Hij vroeg of hij met ons kon meetrainen, daar hebben we voor een bepaalde periode de ruimte voor gegeven", schetste trainer Arne Slot zondag de situatie.

"Omdat we nog niet zo'n brede selectie hebben, we veel gebruik maken van jeugdspelers en hij dagelijks meetraint, kan hij ook zijn speelminuten bij ons maken. Het heeft ook te maken met de breedte van onze selectie. Dat is de situatie. We bieden hem de ruimte om mee te trainen en natuurlijk kijk je daar met interesse naar, maar hij speelt op een positie waar we vrij goed bezet zijn. Mensen kennen Boëtius als linksbuiten, maar in Duitsland speelde hij vooral achter de bal. We zijn op dit moment op zoek naar wat spelers voor de bal", zegt Slot.