'Ekkelenkamp heeft geen zelfvertrouwen en ritme, basisplaats is ver weg'

'Ekkelenkamp heeft geen zelfvertrouwen en ritme, basisplaats is ver weg'

25-07-2022 09:02
37

De toekomst van Jurgen Ekkelenkamp bij Hertha BSC is niet rooskleurig, aldus Kicker. De kans dat de Nederlander veel aan spelen toe gaat komen is klein. Ekkelenkamp is het 'slachtoffer' van deze voorbereiding, aldus het Duitse magazine.

Ekkelenkamp maakte vorig jaar zomer voor ongeveer drie miljoen euro de overstap van Ajax naar Hertha BSC. In zijn eerste jaar kwam hij nog regelmatig aan spelen toe, maar de vraag is hoe zijn rol er dit seizoen uit zal zien.

'Ekkelenkamp zou het team veel creativiteit en kansen kunnen bieden naast Suat Serdar, maar hij heeft momenteel geen zelfvertrouwen en ritme', schrijft Kicker. 'En daarnaast scoorde hij tegen Watford O23 op zaterdagochtend. Met Boateng, Tousart en Darida is er veel concurrentie, een basisplaats is ver weg. Tot zover heeft de oud-speler van Ajax geen signalen dat het in het tweede Hertha-jaar beter zal gaan.'

De naam van Ekkelenkamp viel onlangs bij Feyenoord, maar die transfer lijkt er niet te gaan komen. Een aantal Eredivisie-clubs heeft wel naar de middenvelder geïnformeerd. Ekkelenkamps contract loopt nog tot 2025.