'Memphis kan mogelijk in Italiaanse top terecht bij Barça-vertrek'

'Memphis kan mogelijk in Italiaanse top terecht bij Barça-vertrek'

25-07-2022 23:53
47

Memphis Depay kan FC Barcelona mogelijk verruilen voor Juventus. Volgens Mundo Deportivo toont de Italiaanse topclub belangstelling voor de Oranje-aanvaller, die mag vertrekken uit Camp Nou.

Door de komst van Raphinha en Robert Lewandowski is de concurrentie verder toegenomen. Trainer Xavi lijkt komend seizoen dan ook niet van plan om vaak een beroep te doen op Memphis. Gezien de financiële situatie zou een transfer van de oud-speler van PSV, Manchester United en Olympique Lyon Barça niet slecht uitkomen. Hij moet ongeveer twintig miljoen euro in het laatje brengen.

Wedden

Meer odds

Diario Sport meldde vorige week dat Tottenham Hotspur ook op het vinkentouw zit, maar dat zou Memphis niet zien zitten. Juventus heeft wellicht meer kans van slagen. De Italianen probeerden hem vorige zomer al transfervrij op te halen bij Lyon, maar toen koos de Nederlander voor Barcelona. MD noemt ook de namen van AC Milan, Internazionale en Napoli.

Het is duidelijk dat Juventus nog een aanvaller zoekt. Alvaro Morata is opnieuw een optie, terwijl ook Timo Werner met de Oude Dame in verband wordt gebracht.