De Mos 'moet huilen' van Ajax-duo: 'Al zoveel miskopen geweest bij Ajax en PSV'

De Mos 'moet huilen' van Ajax-duo: 'Al zoveel miskopen geweest bij Ajax en PSV'

26-07-2022 08:16
187

Aad de Mos voorspelt een overwinning van PSV op Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De oud-trainer van beide clubs moet het alleen nog maar zien in Amsterdam.

Ajax kocht deze zomer voor 85 miljoen euro in, maar achterin ziet De Mos nog wel wat vraagtekens. "Ik wil het eerst zien bij Ajax. Dat geldt trouwens ook voor PSV", zegt hij in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Ajax betaalt 23 miljoen voor Calvin Bassey, dat moet dan een goede zijn. Maar er zijn al zoveel miskopen geweest bij Ajax en PSV. Als ik Sean Klaiber en Lisandro Magallán zie, moet ik huilen."

"Laten we het eerst eens bekijken bij Ajax", vervolgt De Mos. "Het middenveld en de aanval is top gebleven. Ik vind Kenneth Taylor een héél goede speler en met Steven Berghuis en Davy Klaassen erbij heb je een topmiddenveld. Voorin is er ook geen enkel probleem met Antony, Dusan Tadic en Steven Bergwijn. Alleen achterin, en de keeper..."

PSV treft Ajax zaterdag in het duel om de Johan Cruijff Schaal en speelt volgende week dinsdag in Monaco het eerste duel in de voorronde Champions League tegen AS Monaco. "Eén ding weet je zeker", aldus De Mos. "Als je goed staat bij balverlies, krijg je altijd kansen tegen Ajax. Dus ik zie PSV daar winnen."