Vacature: VoetbalPrimeur zoekt twee (!) stagiairs

Vacature: VoetbalPrimeur zoekt twee (!) stagiairs

19-06-2023 12:00 Laatste update: 28-06-2023 12:42

Ben je een nieuwsjunk of maker, wil je erbij zijn als 'het' gebeurt en zie je een leerzame periode bij één van de grootste voetbalwebsites van Nederland wel zitten? Let dan op: VoetbalPrimeur is op zoek naar twee stagiairs.

Een bomvolle transferzomer, de Europese avonturen van Feyenoord, Ajax, PSV en AZ en natuurlijk de apotheose van de Eredivisie: de voetbalwereld stopt nooit met draaien, ook niet in 2023. Om ons miljoenenpubliek nog beter te kunnen bedienen, zijn we per direct op zoek naar talenten om de redactie te versterken.

Welke opleiding je doet maakt niet zo heel veel uit uit. Alfa/bèta/gamma, het kan allemaal. Als je maar voetbal ademt, relevante vaardigheden bezit en jezelf wilt ontwikkelen. Je solliciteert voor de maanden vanaf september - of eerder. Het werk kan zowel vanuit huis als vanaf ons kantoor gedaan worden.

Als specialist op het gebied van Photoshop en Premiere Pro lever je een wezenlijke bijdrage aan alle communicatie van VoetbalPrimeur op social media en de website: je bent een meester in het bewerken van afbeeldingen, kunt thumbnails maken voor YouTube en zorgt ervoor dat de socials door het maken van de relevantste en leukste content nog groter worden.

We hebben twee vacatures in de aanbieding. Hieronder nemen we de functies door.

Social media-stagiair
Als specialist op het gebied van Photoshop lever je een wezenlijke bijdrage aan alle communicatie van VoetbalPrimeur op social media en de website: je bent een meester in het bewerken van afbeeldingen, kunt thumbnails maken voor YouTube en zorgt ervoor dat de socials door het maken van de relevantste en leukste content nog groter worden.

Videostagiair
Omdat VP zich op alle vlakken blijft ontwikkelen, laten we nu ook steeds meer onze voetafdruk achter met video's op YouTube, Instagram en TikTok. Ook maken we audio, met de transferpodcast #DoneDeal en Oranje-podcast JUICHEN! als belangrijkste uithangborden. Als videostagiair maak je van A tot Z kennis met het vak, ondersteun je het bestaande videoteam, ga je aan de slag met de trends van het moment en maak je mooiste voetbalverhalen in samenwerking met clubs, spelers, zaakwaarnemers en journalisten.

Werkzaamheden:
- Uitvoeren en optimaliseren van de socialstrategie;
- Contentcreatie met behulp van Photoshop en Premiere Pro;
- Het selecteren en publiceren van video's;
- Ondersteunen bij de dagelijkse nieuwsvoorziening;
- Analyseren van statistieken.

Wij vragen:
- Je bent vanaf september - of eerder - tot in elk geval januari beschikbaar;
- Je bent handig met Photoshop en/of Premiere Pro;
- Je bent gek van voetbal;
- Je bent creatief, zelfstandig en pro-actief;
- Je bent ambitieus en je wilt jezelf constant verbeteren;
- Je hebt ervaring Instagram en TikTok;
- Je kunt videocontent maken, bewerken en monitoren;
- Je hebt oog voor wat 'scoort' op internet.

Bij VoetbalPrimeur bieden wij:
- Een stagevergoeding;
- Goede werksfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
- Een werkplek op een prachtig, gloednieuw kantoor;
- Goede doorgroeikansen;
- Zelf sturing geven aan de invulling van je dagen;
- De ultieme voetbalbeleving vanaf de eerste rij.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV + duidelijke motivatie en eventueel portfolio t.a.v. Ruben Winkels naar sollicitaties@voetbalprimeur.nl.