'Tegenvaller voor De Ketelaere: nieuw onderhoud levert geen akkoord op'

'Tegenvaller voor De Ketelaere: nieuw onderhoud levert geen akkoord op'

26-07-2022 16:54
20

AC Milan is er nog steeds niet in geslaagd om een akkoord te bereiken met Club Brugge over de transfer van Charles De Ketelaere. Volgens Het Laatste Nieuws leverde ook de laatste meeting tussen de kopstukken van de clubs geen witte rook op.

In het Zwitserse Lugano gingen de Italiaanse en Belgische kampioen opnieuw om tafel om een transfer van De Ketelaere te bespreken, maar ondanks een onderhoud van meer dan een uur werd de patstelling niet doorbroken, weet HLN. Er werd verwacht dat Milan-directeur Paolo Maldini een flinke inspanning zou leveren om spijkers met koppen te slaan, maar hij kon Club Brugge nog niet overtuigen.

De Ketelaere blijft daarmee in de wachtkamer zitten. De 21-jarige aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar de Rossoneri, die vorige week echter ook al nalieten om het bod te verhogen. Club Brugge liet de vraagprijs juist wel iets zakken tot onder de 35 miljoen. Overigens wil Leeds United zelfs veertig miljoen betalen, maar De Ketelaere zet zijn zinnen op AC Milan.