'Amsterdammer Tissoudali staat mogelijk voor de transfer van zijn leven'

'Amsterdammer Tissoudali staat mogelijk voor de transfer van zijn leven'

26-07-2022 21:20 Laatste update: 21:36
23

Tarik Tissoudali staat mogelijk voor de transfer van zijn leven. De Marokkaan kan KAA Gent inruilen voor Al-Rayyan uit Qatar, waar hij een miljoenencontract kan tekenen.

Dat meldt het Gazet van Antwerpen. Het zou gaan om een jaarsalaris van tussen de twee en drie miljoen euro netto. Gent is nog niet op de hoogte van de interesse uit Qatar, maar Al-Rayyan heeft zich wel gemeld bij het management van Tissoudali. Hij kan in Qatar voor drie jaar tekenen. Ervan uitgaande dat Tissoudali drie miljoen euro netto per jaar kan verdienen: in drie jaar is dat negen miljoen netto.

Gent heeft nog geen bod gekregen, maar komt mogelijk wel voor een dilemma te staan. Omdat Tissoudali nog maar een eenjarig contract heeft, is dit de allerlaatste kans om nog iets aan hem te verdienen. De buitenspeler ziet het avontuur in Qatar wel zitten.

'They won’t understand until you're gone', schrijft Tissoudali ondertussen cryptisch op Instagram. Tissoudali speelde in Nederland voor Telstar, SC Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap.