'Feyenoord bereikt akkoord met Utrecht en tast diep in de buidel voor Timber'

'Feyenoord bereikt akkoord met Utrecht en tast diep in de buidel voor Timber'

27-07-2022 06:40
258

Feyenoord en FC Utrecht hebben een mondeling akkoord bereikt over de transfer van Quinten Timber. Als de 21-jarige middenvelder de medische keuring doorstaat, tekent hij een meerjarig contract in De Kuip. Dat meldt Voetbal International.

Volgens het weekblad waren de Rotterdammers bereid om ver te gaan voor Timber, die belangstelling genoot van onder anderen Ajax en PSV. Ook scouts uit alle grote Europese competities zaten op de tribune, maar de jeugdinternational wilde het liefst in Nederland blijven. Zijn keuze is nu dus gevallen op Feyenoord. Hoeveel met de aanstaande overgang gemoeid is, is nog niet duidelijk. Wel zou Feyenoord 'diep in de buidel tasten'.

Timber lag in de Domstad nog vast tot medio 2024. FC Utrecht hield al rekening met zijn vertrek en haalde met Taylor Booth en Can Bozdogan (huur) al twee potentiële vervangers in huis voor de Jong Oranje-speler, die vorig jaar zomer nog transfervrij overkwam van Jong Ajax. Eerder speelde Timber, net als tweelingbroer Jurriën, al in de jeugd van Feyenoord.