De Jong en Memphis weer vanaf de bank, Dembélé blinkt uit bij Barça

De Jong en Memphis weer vanaf de bank, Dembélé blinkt uit bij Barça

27-07-2022 07:45
57

Met Frenkie de Jong en Memphis Depay opnieuw als invallers heeft FC Barcelona gelijkgespeeld tegen Juventus. Ousmane Dembélé was de grote smaakmaker tijdens het oefenduel in Dallas: 2-2.

Bij Barça ontbrak Pedri, maar desondanks begon De Jong als wissel. Sergio Busquets, Nico González en Franck Kessié vormden het middenveld. Voorin koos Xavi voor Pierre-Emerick Aubameyang, Robert Lewandowski en Ousmane Dembélé. Die laatste opende na ruim een halfuur de score na een fantastische actie. Lang konden de Catalanen niet van de voorsprong genieten. Moise Kean was bij Juve het eindstation van een vlotte counter. Dembélé was echter nog niet uitgeraasd. Na weer een individuele actie zette hij de 2-1 op het scorebord.

Wedden

Meer odds

In de tweede helft begon Xavi te wisselen. Zo mocht onder meer De Jong invallen. Memphis moest iets langer geduld hebben. Hij maakte een halfuur voor tijd zijn opwachting. Toen stond het al 2-2 doordat Kean van dichtbij toesloeg. Daar bleef het bij, al raakten Raphinha en Ansu Fati nog de kruising met fraaie pogingen. Barça speelt nog één oefenduel in de Verenigde Staten. Zondag is New York Red Bulls de tegenstander.