'Nice dicht bij aantrekken Premier League-winnaar als opvolger Benitez'

'Nice dicht bij aantrekken Premier League-winnaar als opvolger Benitez'

27 juli - 14:37
21

Kasper Schmeichel is persoonlijk akkoord met een transfer naar OGC Nice, meldt L'Équipe. De Deense doelman kan echter pas naar Frankrijk vertrekken, wanneer zijn huidige club Leicester City een vervanger voor hem heeft gevonden.

Nice is al even op zoek naar een nieuwe doelman, nadat hun vaste keeper Walter Benitez eerder deze transferzomer naar PSV vertrok. Naar verluidt zou Schmeichel al zijn akkoord hebben gegeven aan een transfer naar de Cote d'Azur. Ondanks dat de 35-jarige Deen nog een contract heeft tot 2023, zou Leicester mee willen werken aan een transfervrij vertrek. Wel wil de Engelse club dus eerst een vervanger vinden.

Schmeichel is bij Nice de tweede keus als vervanger van Benitez. Eerder wilde de club Yann Sommer van Borussia Mönchengladbach, weet L'Équipe. De Zwitserse sluitpost koos er uiteindelijk voor om toch bij zijn huidige werkgever in Duitsland te blijven. Schmeichel stond sinds 2011 onder de lat bij Leicester City en was de vaste keeper van the Foxes tijdens het sensationele kampioenschapsjaar in 2016.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie