Idrissi legt keuze uit: 'Feyenoord heeft een ontzettend goed seizoen gehad'

Idrissi legt keuze uit: 'Feyenoord heeft een ontzettend goed seizoen gehad'

27-07-2022 16:17 Laatste update: 16:24
39

Oussama Idrissi werd woensdag officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Feyenoord. De aanvaller, die als huurling van Sevilla FC overkomt, geeft enkele redenen waarom hij voor de Rotterdamse club kiest. 

Via de officiële kanalen van Feyenoord laat de voormalig speler van Ajax en AZ weten waarom Feyenoord hem heeft weten in te lijven. "Als een voetballer een keuze maakt ergens te spelen, hangt dat af van meerdere factoren", erkent Idrissi. "Het feit dat ik hier in de jeugd heb gespeeld en altijd het doel had in De Kuip te spelen, het feit dat het een heel mooie club is en het gegeven dat er een trainer is die aanvallend voetbal wil spelen", vervolgt de aanvaller. 

"Dat alles wordt ondersteund door een groep geweldige fans en dat heeft mij het gevoel gegeven dat ik hier graag heen wilde", erkent Idrissi. De indrukwekkende Conference League-campagne van Feyenoord speelde ook een rol. "Het mooiste is natuurlijk dat Feyenoord een ontzettend goed seizoen heeft gehad. Er staat een goed team en een goede organisatie en daar wil ik graag deel van uitmaken", besluit de nieuwe aanwinst van de Rotterdammers. Feyenoord speelde woensdag een oefenduel met NAC Breda en won overtuigend met 6-1. Idrissi kwam in dat duel nog niet in actie.