Jansen: 'We staan 1-0 voor, zitten nu in de rust en donderdag is de tweede helft'

Jansen: 'We staan 1-0 voor, zitten nu in de rust en donderdag is de tweede helft'

28 juli - 08:27
32

AZ heeft er het volste vertrouwen dat het ten koste van Tuzla City de volgende ronde van de Conference League kan bereiken. De eerste wedstrijd in Alkmaar werd met 1-0 gewonnen, maar trainer Pascal Jansen beseft dat zijn ploeg er nog niet is.

Een goal van Dani de Wit was vorige week goed genoeg voor een 1-0 zege. Jansen spreekt nu van 'een tweede helft'. "We staan 1-0 voor, zitten nu in de rust en morgen is de tweede helft. We hebben ons eigen plan. Het is jammer dat we thuis niet meer goals hebben gemaakt. Morgen (donderdag, red.) moeten we heel zuiver zijn en meer doelpunten maken", zegt Jansen op de clubsite.

Waar AZ voor moet waken? Jansen weet het wel. "Vorige week zag je toch een aantal momenten. Over de rechterkant hadden ze wel wat dreiging. Ook werden we vrij snel gewaarschuwd voor hun gevaarlijke spelhervattingen. Het is zaak morgen geen gevaarlijke dode spelhervattingen te incasseren."

Ook spits Vangelis Pavlidis is vol vertrouwen. "We hebben gewerkt aan het verbeteren van de laatste pass. De sfeer is goed, het veld is goed. Het veld zou beter kunnen zijn, maar het is oké. We kennen het andere team nu beter. We zijn er klaar voor om morgen te spelen en de wedstrijd te winnen. De score is in ons voordeel. Zij moeten ook scoren, dus hopelijk geeft ons dat meer ruimte voorin."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast