ADO Den Haag pikt zomerversterking op bij Feyenoord: Onwijs veel zin

ADO Den Haag pikt zomerversterking op bij Feyenoord: "Onwijs veel zin"

28-07-2022 12:11
29

Denzel Hall speelt dit seizoen voor ADO Den Haag. De rechtsback wordt tijdelijk overgenomen van Feyenoord.

Hall is een bekende van ADO-trainer Dirk Kuyt, die hem al meemaakte in de jeugd van Feyenoord. De rechtsback kwam bij Feyenoord nog niet in aanmerking voor een plek in het eerste elftal.

"Ik heb onwijs veel zin om hier te gaan starten in Den Haag", zegt Hall op de clubsite van ADO. "De gesprekken met de club en de trainer gaven me een goed gevoel en ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor mijn carrière op dit moment. Samen met de spelersgroep, staf, en natuurlijk de supporters wil ik er dit jaar alles aan doen om weer terug te keren naar waar ADO Den Haag thuishoort. Ik ben heel blij om hier te zijn en kan niet wachten om de fans te ontmoeten."

"Achterin waren we nog hard op zoek naar een versterking voor de rechtsbackpositie", zegt technisch manager Daryl Janmaat van ADO. "Hall heeft bij Feyenoord bewezen veel talent te hebben en heeft in Rotterdam ook al zijn minuten gemaakt in het eerste. Afgelopen tijd was hij mee op trainingskamp met het eerste van Feyenoord dus Denzel is fit en klaar om meteen te beginnen."