'PSV wil Max nog altijd niet laten gaan ondanks interesse van Leeds United'

'PSV wil Max nog altijd niet laten gaan ondanks interesse van Leeds United'

28-07-2022 15:24 Laatste update: 15:36
75

PSV heeft al meerdere kansen gehad om Philipp Max van de hand te doen, maar de Eindhovenaren weigeren nog steeds om mee te werken aan een transfer. Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdag. Max mag mogelijk wel vertrekken in de loop van augustus.

Enkele weken geleden werd al duidelijk dat PSV nog niet happig is op een exit van Max. Dat heeft te maken met de blessures in de achterhoede bij de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Ook is het voor PSV zaak om goed aan het seizoen te starten, met het Champions League-ticket dat in de voorrondes op het spel staat.

Eerder was Union Berlin al concreet voor Max, nu toont Leeds United interesse. In de loop van augustus is een transfer misschien wel mogelijk voor de Duitse linksback. Als er een megabedrag geboden wordt, is PSV bereid om eerder zaken te doen. Over een maand zal de club overigens ook geld willen zien: Max lijkt niet voor een bedrag van zeven miljoen euro of minder te kunnen vertrekken.

In de zomer van 2020 betaalde PSV nog ruim zeven miljoen aan FC Augsburg om de international over te nemen. In zijn eerste seizoen wist Max te overtuigen, maar in de afgelopen voetbaljaargang had hij het lastig in het Philips Stadion.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie