'Leipzig en Newcastle willen Werner uit lijden verlossen, Tuchel werkt niet mee'

'Leipzig en Newcastle willen Werner uit lijden verlossen, Tuchel werkt niet mee'

28-07-2022 18:38
20

RB Leipzig wil Timo Werner graag terughalen, terwijl ook Newcastle United een oogje heeft op de Duitse aanvaller. Chelsea-manager Thomas Tuchel wil echter nog niets weten van een vertrek van Werner.

Twee jaar geleden betaalde Chelsea nog 53 miljoen euro voor Werner, maar op Stamford Bridge heeft de international nog niet kunnen overtuigen. Leipzig wil volgens Kicker van die situatie profiteren. De Duitsers hebben door het vertrek van Brian Brobbey heel wat extra miljoenen gekregen, maar toch lijkt een terugkeer van Werner er nu niet in te zitten.

Tuchel heeft het offensief van Leipzig namelijk in de kiem gesmoord: hij wil Werner op dit moment absoluut niet kwijt. De manager is niet blij met de huidige selectie van Chelsea. Hij noemde zijn ploeg al 'absoluut niet competitief'.

Newcastle, dat ook op het vinkentouw zat, kan daardoor eveneens fluiten naar de komst van Werner. In Londen heeft de multifunctionele aanvaller nog een driejarig contract, waardoor Chelsea totaal geen haast hoeft te maken met een eventuele verkoop.