'Feyenoord pakt door en bereikt ook akkoord met Fiorentina over Rasmussen'

'Feyenoord pakt door en bereikt ook akkoord met Fiorentina over Rasmussen'

29-07-2022 09:32
156

Jacob Rasmussen gaat de volgende versterking worden van Feyenoord. Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl hebben de Rotterdammers een akkoord bereikt met Fiorentina over de transfer van de 25-jarige Deen.

Het nieuws over de interesse van Feyenoord in Rasmussen kwam donderdag naar buiten en sindsdien is de deal in een stroomversnelling gekomen, schrijft 1908.nl. Feyenoord en Fiorentina zijn het eens over een huur, mét optie tot koop. Rasmussen is al in de omgeving van Rotterdam en ondergaat vrijdag de medische keuring.

De linksbenige centrale verdediger zal weinig tijd nodig hebben om zich aan te passen in de Eredivisie. De afgelopen twee seizoenen speelde hij op huurbasis voor Vitesse, waar hij een vaste waarde was. De 1.90 meter lange mandekker wordt in De Kuip de stand-in van Marcos Senesi.

Daarmee zijn weer twee nieuwelingen op komst voor coach Arne Slot. De Mexicaan Santiago Giménez moet namelijk zaterdag gepresenteerd worden. Eerder versterkte Feyenoord zich al met Quinten Timber, Oussama Idrissi, Javairo Dilrosu, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira en Mohamed Taabouni.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie