Zaakwaarnemer van Schuurs bevestigt interesse: 'Meer clubs concreet voor Perr'

Zaakwaarnemer van Schuurs bevestigt interesse: 'Meer clubs concreet voor Perr'

29-07-2022 10:41
80

Perr Schuurs lijkt bezig aan zijn laatste dagen als speler van Ajax. Een vertrek naar Italië is een serieuze mogelijkheid, bevestigt zaakwaarnemer Wessel Weezenberg aan De Telegraaf.

Schuurs wil wekelijks spelen, maar heeft Jurriën Timber voor zich. Ajax ziet de 22-jarige verdediger liever niet vertrekken. Door zijn 'kwaliteiten en voorbeeldige houding', aldus De Telegraaf, is de Amsterdamse club toch bereid mee te denken. Schuurs zou voor een transfersom van twaalf miljoen euro mogen vertrekken.

"De komende dagen wordt duidelijk of Perr vertrekt of blijft", vertelt Weezenberg aan de ochtendkrant. Het nieuws uit Italië dat het geïnteresseerde Torino al in Amsterdam is om de komst van Schuurs af te ronden, klopt volgens de zaakwaarnemer niet. "Torino is een belangrijke kandidaat, maar er zijn veel meer clubs concreet voor Perr."

Naast Torino zijn Fiorentina en Bologna in de markt voor Schuurs. De oud-speler van Fortuna Sittard staat sinds 2018 onder contract bij Ajax en speelde negentig wedstrijden in de hoofdmacht. Waarschijnlijk zit hij zaterdag nog op de bank tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.