'Ekkelenkamp kan alweer vertrekken bij Hertha: Overmars en Brugge in de markt'

'Ekkelenkamp kan alweer vertrekken bij Hertha: Overmars en Brugge in de markt'

29-07-2022 17:45
40

Jurgen Ekkelenkamp gaat Hertha BSC mogelijk na één seizoen alweer verlaten. Bij Club Brugge kan de middenvelder de opvolger worden van Charles De Ketelaere, terwijl het Royal Antwerp van oude bekende Marc Overmars ook in de markt is.

Ekkelenkamp ging een jaar geleden van Ajax naar Hertha in de hoop op meer speelminuten. In de Bundesliga was de jeugdinternational echter bijna altijd invaller. Nu kan Ekkelenkamp weer een overstap maken: zowel Club Brugge als Royal Antwerp jaagt op zijn handtekening, meldt Fabrizio Romano.

Bij de Belgische kampioen staat De Ketelaere op het punt om naar AC Milan te vertrekken. Ekkelenkamp speelt weliswaar op een andere positie, maar zou toch als opvolger van De Ketelaere naar België kunnen komen. Overmars, die Ekkelenkamp nog kent van hun periode bij Ajax, hoopt ook zaken te doen met Hertha.

Het is niet duidelijk wie er momenteel op pole position ligt en welk bedrag de Duitse club wil zien voor de oud-Ajacied. Feit is dat Ekkelenkamp nog over een driejarig contract beschikt in Berlijn.