'Als Rasmussen je back-up is van Senesi, heb je er echt iets goeds achter zitten'

'Als Rasmussen je back-up is van Senesi, heb je er echt iets goeds achter zitten'

30-07-2022 17:54 Laatste update: 20:13
27

Het aantrekken van Jacob Rasmussen is een slimme zet van Feyenoord, zo luidt het oordeel in de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. De Deense mandekker wordt gehuurd van Fiorentina, met een optie tot koop. Wel worden vraagtekens geplaatst bij zijn voetballende kwaliteiten.

"Mijn eerste gedachte was dat hij bij Vitesse in een vijfmansdefensie speelde. Bij Feyenoord is dat heel anders. Bij Vitesse vond ik hem heel sterk, maar daar had hij voetballers naast zich. Riechedly Bazoer verzorgde de hele opbouw. Daarin kwam Rasmussen eigenlijk niet aan bod", stelt Dennie van Laar. "Hij is voetballend gewoon een beperkte verdediger, maar in de verdediging, in de één-tegen-één en in de zestien, is hij ijzersterk."

Wedden

Meer odds

Van Laar kan de keuze van Feyenoord dus wel begrijpen. "Een goede speler voor Feyenoord. Als dit je back-up is van Senesi, heb je er echt iets goed achter zitten. Het is een ander niveau dan Sandler en Jorrit Hendrix."

Ruben Winkels is vooral benieuwd naar de toekomst van de Argentijn. "Feyenoord is volgens mij héél nadrukkelijk bezig met de opvolging van Senesi. Mischien gaat hij niet deze zomer weg, maar ze zijn wel bezig vervangers binnen te halen. In Italië zijn ze ook gelinkt aan Elias Cobbaut van Parma."

 

Luister #DoneDeal de podcast ook via Spotify, Podimo en Apple Podcast!