'Vilhena mag vertrekken bij Espanyol na financieel conflict tussen clubs'

'Vilhena mag vertrekken bij Espanyol na financieel conflict tussen clubs'

31-07-2022 08:12
45

Tonny Vilhena ligt op ramkoers met Espanyol, meldt het Algemeen Dagblad. De 27-jarige middenvelder wil zo snel mogelijk vertrekken uit Barcelona.

Espanyol, dat het afgelopen seizoen als veertiende eindigde in La Liga, lichtte onlangs de optie tot koop in het huurcontract van Vilhena. De ex-Feyenoorder kwam daardoor definitief over van FK Krasnodar. Dat zag hij zelf echter niet zitten, zo maakte hij eerder kenbaar bij de club. Door een financieel conflict tussen de Russen en de Spanjaarden wacht hij nog op een flink deel van zijn salaris, weet het AD.

Espanyol heeft Vilhena inmiddels op de transferlijst geplaatst en verlangt zeker niet de hoofdprijs. In afwachting van een vertrek houdt Vilhena - samen met onder anderen spits Raúl de Tomas - apart van de selectie zijn conditie op peil.

De vijftienvoudig Oranje-international verruilde Feyenoord in 2019 voor Krasnodar, dat naar verluidt negen miljoen euro betaalde. In januari van dit jaar ging hij bij Espanyol aan de slag. De middenvelder kwam tot zeventien optredens in La Liga, waarvan dertien als basisspeler. Een langer verblijf ziet hij dus echter niet zitten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie