Feyenoord start met Timber, Rasmussen en Idrissi, ook twee tegenvallers

Feyenoord start met Timber, Rasmussen en Idrissi, ook twee tegenvallers

31-07-2022 16:32
46

Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen en Quinten Timber maken zondag hun officieuze debuut voor Feyenoord in de oefenwedstrijd tegen Osasuna. Het is voor de ploeg van coach Arne Slot de laatste test in aanloop naar de seizoensstart.

Rasmussen speelt noodgedwongen als linksback nu Feyenoord nog geen opvolger voor Tyrell Malacia heeft gevonden. Recordaankoop Timber vormt een middenveld met Fredrik Aursnes en Sebastian Szymański, een andere nieuweling. Overigens wordt de Noor juist in verband gebracht met een transfer naar Benfica. Voorin moeten Javairo Dilrosun, Danilo en Idrissi het verschil maken.

Santiago Gimenez is nog niet van de partij. De Mexicaan wacht nog op een werkvergunning. Ook het ontbreken van Gernot Trauner en Orkun Kökcü is een tegenvaller voor Slot. De twee zijn nog niet fit genoeg. Feyenoord en Osasuna trappen om 17.00 uur af. Voor de Rotterdammers begint het seizoen volgende week met een uitwedstrijd tegen Vitesse.

De opstelling van Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Rasmussen; Aursnes, Szymanski, Timber; Dilrosun, Danilo, Idrissi