Eerste duel Ten Hag op Old Trafford: rentree Ronaldo, Martínez centraal achterin

31-07-2022 19:10
27

Erik ten Hag heeft zondag zijn eerste wedstrijd als manager van Manchester United gecoacht op Old Trafford. De wedstrijd tegen het Spaanse Rayo Vallecano eindigde in een 1-1 gelijkspel. Cristiano Ronaldo keerde terug in de wedstrijdselectie.

Ronaldo mocht in de basis starten van Ten Hag en speelde 45 minuten mee. Ook Lisandro Martínez, Tahith Chong, Donny van de Beek en Christian Eriksen speelden vanaf de eerste minuut. Martínez stond samen met Raphaël Varrane centraal achterin.

De wedstrijd kwam pas in de tweede helft los. Amad Diallo scoorde kort na rust, waarna Álvaro García Rivera de stand tien minuten later gelijk wist te trekken. Gescoord werd er daarna niet meer. In de tweede helft liet Ten Hag spelers als Eric Bailly Hannial Mejbri, Shola Shoretire, Zidane Iqbal en Isak Hansen-Aaroen invallen.

Volgende week gaan we zien wat de voorbereiding Manchester United opgeleverd heeft. De club neemt het dan in de competitiestart op tegen het Brighton & Hove Albion van Joël Veltman.