Ook AZ heeft Midtsjö-nieuws: Noor krijgt groen licht om transfer af te ronden

Ook AZ heeft Midtsjö-nieuws: Noor krijgt groen licht om transfer af te ronden

31-07-2022 20:17
85

Fredrik Midtsjö zal naar Turkije afreizen om zijn transfer naar Galatasaray af te ronden. Dat meldt AZ via de clubkanalen. Naar verluidt gaan de Alkmaarders zo'n 3,5 miljoen euro ontvangen voor Midtsjö.

In de afgelopen week werd duidelijk dat Midtsjö waarschijnlijk gaat vertrekken bij AZ. Nu heeft de nummer vijf van Nederland zelf ook nieuws over de Noorse middenvelder: de club geeft hem toestemming om af te reizen naar Istanbul. Daar kan Midtsjö zijn transfer afronden.

AZ zal in de Conference League-ontmoeting met Dundee United dus zo goed als zeker al niet meer kunnen beschikken over de 28-jarige Scandinaviër. Als alles meezit, kan Midtsjö zijn gezicht al laten zien bij de eerste competitiewedstrijd van Galatasaray, tegen Antalyaspor. Dat duel staat over een week op de planning. 

Noorse media meldden al dat AZ ongeveer 3,5 miljoen overhoudt aan de international. Vijf jaar geleden betaalde de club nog één miljoen euro aan Rosenborg BK voor Midtsjö. De controleur speelde zich bij AZ al snel in het elftal en groeide vervolgens uit tot een betrouwbare kracht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie