Dessers lacht: 'Als ik in Barcelona rondloop, linkt niemand mij aan Barcelona'

Dessers lacht: 'Als ik in Barcelona rondloop, linkt niemand mij aan Barcelona'

01-08-2022 09:35 Laatste update: 10:03
40

Cyriel Dessers kan nog altijd geen duidelijkheid scheppen over zijn toekomst. De spits, zondag twee keer trefzeker voor KRC Genk, werd vorige week gespot in Kopenhagen, waar hij een afspraak had met de clubleiding van FC Kopenhagen. Daar was Genk niet over te spreken.

Na afloop van het duel met Standard werd Dessers aan de tand gevoeld, onder meer over zijn recente bezoekje aan Kopenhagen. Daar sprak hij met Jess Thorup, de trainer van Kopenhagen. "Als ik in de zomer in Barcelona zit, linkt niemand mij aan Barça. Ik weet ook niet hoe dat komt", lacht hij bij Eleven Sports. 

Alle gekheid op een stokje, hoe zit het nu echt met zijn toekomst? "Dat is een moeilijke vraag", zegt hij. "Ik heb het echt naar mijn zin hier, met deze ploeg en deze trainer, die maakt heel veel indruk op mij."

Anderzijds hoopt Dessers ook wel op een mooie club uit het buitenland. "Maar ja, ik ben 27 jaar, heb nog een tweejarig contract. Misschien is dit het moment om de stap naar het buitenland te zetten. Al beslis ik daar niet alleen over."