Til outsider voor topscorerstitel; torenhoge odd voor man in vorm!

Til outsider voor topscorerstitel; torenhoge odd voor man in vorm!

1 augustus - 14:00
0

ADVERTORIAL - Aanstaande vrijdag is het alweer zover: na een heerlijk duel tussen Ajax en PSV in de Johan Cruijff Schaal gaat de Eredivisie aan het einde van de week van start. Na de drukke transferperiode, waarin veel Nederlandse clubs wisten te stunten, staat er een interessant seizoen voor de deur en bookmaker Unibet heeft daar fraaie outrights voor klaarstaan!

Haller vertrok, Brobbey en De Jong keerden terug, Gakpo lijkt te blijven

Met het vertrek van Sébastien Haller bij Ajax zijn er veel potentiële kandidaten die de topscorerstitel het komende seizoen kunnen overnemen. Unibet ziet De Jong, die terugkeerde naar PSV, als de grootste kanshebber voor deze prijs met een odd van 4.00. Brobbey is met een odd van 7.00 een goede tweede.

Feyenoord presenteerde onlangs Santiago Gimenez en de bookmakers geven de Mexicaan een odd van 9.00 om de topscorerstitel binnen te slepen. PSV'er Guus Til, die zaterdag met een hattrick schitterde tegen Ajax, krijgt maar liefst een odd van 16.00 toebedeeld. Til was vorig seizoen met vijftien treffers de clubtopscorer van Feyenoord, waardoor dat lang geen gekke outright is. 

Cody Gakpo en Dusan Tadic delen dezelfde odd, namelijk die van 9.00. Met Gakpo als typische linksbuiten is de verwachting lager dat de topspeler ook de meeste treffers weet te maken. Tadic kan eveneens op verschillende posities uit de voeten en staat lang niet altijd op de spitspositie. Weet Bas Dost te verrassen bij FC Utrecht? Unibet geeft een odd van 11.00 voor de boomlange spits. Ajax-aankoop Bergwijn krijgt eveneens een odd van 11.00 voor de topscorerstitel. 

Drie nieuwe ploegen in de Eredivisie

FC Emmen en FC Volendam zijn binnenkort weer op het hoogste niveau in Nederland te bewonderen. In de play-offs voor degradatie en promotie trok Excelsior uiteindelijk aan het langste eind, waardoor er voor het eerst in lange tijd weer drie Rotterdamse clubs actief zullen zijn in de Eredivisie. Emmen maakte een goede indruk in de Keuken Kampioen Divisie en nam zes spelers transfervrij over, waarvan de grootste naam Richairo Živković is.

Presteert Emmen het beste van de drie gepromoveerde ploegen? Daar staat een odd van 1.85 op. Stunt FC Volendam na het aantrekken van Henk Veerman en is Het Andere Oranje de beste gepromoveerde ploeg? Dan verdubbel je ruim je inzet met een odd van 2.25. Excelsior verloor topspits Thijs Dallinga, die naar Toulouse vertrok, en daarmee slinken de kansen van de Rotterdamse ploeg behoorlijk. Met een odd van 9.00 gaan de bookmakers er ook niet van uit dat Excelsior het beste zal presteren van de drie gepromoveerde clubs. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s