Hans Kraay jr. langer te zien bij ESPN: 'Ik voel me ontzettend op mijn plek'

Hans Kraay jr. langer te zien bij ESPN: 'Ik voel me ontzettend op mijn plek'

01-08-2022 12:08 Laatste update: 12:24
61

Hans Kraay jr is ook de komende jaren één van de gezichten van ESPN. De televisiezender heeft het contract met de verslaggever verlengd tot en met het seizoen 2024/25.

Voor Kraay jr., die al jarenlang verbonden is aan eerst FOX Sports en later ESPN, was de keuze om te verlengen snel gemaakt. "Ik voel me ontzettend op mijn plek bij ESPN. Waar anders analyseer je op vrijdag de linksback van Helmond Sport, interview je op zaterdag de trainer van PSV en zit je zondagochtend in 'Goedemorgen Eredivisie' naast de bondscoach?”, aldus Hansie Hansie op de site van ESPN.

Rob Labree, Director Programming & Production bij de zender, is dolblij met het langere verblijf van de anchorman. "De veelzijdigheid van Hans Kraay Jr. is onvolprezen. Presenteren, interviewen, analyseren: hij doet het in zijn eigen kenmerkende stijl, die geliefd is bij de ESPN-kijker."

Komend weekend zal de veelzijdige verslaggever weer aan de bak moeten. Vanaf vrijdag barst in Nederland het nieuwe seizoen los met een vol programma in zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie.