‘Werner op weg naar de uitgang bij Chelsea; RB Leipzig op pole position’

‘Werner op weg naar de uitgang bij Chelsea; RB Leipzig op pole position’

01-08-2022 21:22 Laatste update: 01-08-2022 21:22
35

Timo Werner komt steeds dichterbij een terugkeer naar RB Leipzig. Volgens transferexpert Fabrizio Romano ziet Chelsea een ruildeal voor Werner als reële optie. 

Volgens Romano ligt RB Leipzig op pole position als het gaat om het aantrekken van Werner. Juventus en Newcastle United zouden ook geïnteresseerd zijn, maar zij zijn minder concreet dan de ex-werkgever van de Duitse spits. Met Newcastle zouden zelfs nog geen gesprekken zijn gevoerd. Voor RB Leipzig heeft het binnenhalen van Werner topprioriteit. Zondag zijn de clubs nog om tafel gegaan, maar Chelsea blijft mikken op een ruildeal. Centrumverdediger Josko Gvardiol zou dan de omgekeerde weg moeten bewandelen, maar Leipzig wil er alles aan doen om de Kroaat binnenboord te houden.

Ook Sky Sports maakt melding van verregaande gesprekken tussen Leipzig en Chelsea. Na de laatste onderhandelingen is het woord nu aan manager Thomas Tuchel. Ook is Werner bereid om salaris in te leveren. 

Werner werd in 2020 voor 53 miljoen euro overgenomen door Chelsea. De spits wist in Londen nooit echt te overtuigen en een basisplaats af te dwingen. Voor Werner naar Chelsea vertrok speelde hij vier jaar voor RB Leipzig. Zij namen hem over van VfB Stuttgart voor 22 miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie