'PSV heeft nog steeds twijfels over de vervanging van Madueke'

'PSV heeft nog steeds twijfels over de vervanging van Madueke'

1 augustus - 22:34 Laatste update: 1 augustus - 22:34
111

Noni Madueke raakte vorige week ernstig geblesseerd en moet het eerste gedeelte van het seizoen bij PSV naar alle waarschijnlijkheid missen. De Eindhovenaren zijn nu in beraad of er een vervanger gehaald moet worden voor de Engelsman. 

Volgens het Eindhovens Dagblad is het nog allesbehalve zeker dat er ook daadwerkelijk een externe vervanger komt voor Madueke. Technisch directeur John de Jong houdt ook in de gaten hoe de spelers in de huidige selectie zichzelf ontwikkelen voor die positie. Met Johan Bakayoko en Ismael Saibari zijn er in de selectie al twee spelers aanwezig die op die rechterflank uit de voeten kunnen. Ook Xavi Simons heeft ervaring op die positie en Richard Ledezma zou daar ook nog een optie zijn.

Madueke raakte vrijdag geblesseerd aan zijn enkel en zal naar alle waarschijnlijkheid tot het einde van de eerste seizoenshelft uit de roulatie liggen. Mede door deze blessure zal Madueke waarschijnlijk ook niet in actie komen op het WK in Qatar.

Ook het Braziliaanse talent Sávio wordt gezien als een optie voor de rechterkant. De vleugelaanvaller reist echter nog niet mee naar Monaco voor de wedstrijd van dinsdag in de voorrondes van de Champions League. Sávio werkt nog een trainingsprogramma af in Eindhoven. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.