Transfer naar Feyenoord in de maak: 'Zijn ervan overtuigd dat de deal gaat lukken'

Transfer naar Feyenoord in de maak: 'Zijn ervan overtuigd dat de deal gaat lukken'

02-08-2022 09:08
136

Volgens de zaakwaarnemer van Igor Paixão is de kans 'aanzienlijk' dat de Braziliaanse aanvaller een transfer naar Feyenoord gaat maken. De Rotterdammers zijn nog niet helemaal akkoord met het Braziliaanse Coritiba FC, maar daar lijkt verandering in te gaan komen.

Recent werd duidelijk dat de 22-jarige Paixão in beeld is bij Feyenoord. De interesse van de Rotterdammers is concreet. In gesprek met 1908 geeft de zaakwaarnemer van de linksbuiten, Everson Silva, een update over de situatie. "Er is een aanzienlijke kans dat Igor voor Feyenoord gaat tekenen", zegt hij.

"Feyenoord hoeft alleen nog wat details in de onderhandelingen te verbeteren, zoals de betaalwijze", vervolgt Silva, die vertrouwen heeft in een transfer naar Rotterdam. "Wij zijn ervan overtuigd dat de deal gaat lukken."

Aanvankelijk moest Feyenoord meer dan zeven miljoen euro betalen voor Paixão, die tot dusver goed was voor vier goals en vier assists in achttien competitieduels dit seizoen. Coritiba FC heeft zijn vraagprijs echter laten zakken. Daardoor is een transfer nu goed mogelijk. Als Paixão toch niet haalbaar lijkt, dan schakelt Feyenoord door naar Wilfried Gnonto of Largie Ramazani. De twee werden eerder ook al gelinkt aan de Stadionclub.