'Ze zijn niet zo goed tegen kopsterke spelers als Til en De Jong bij Monaco'

'Ze zijn niet zo goed tegen kopsterke spelers als Til en De Jong bij Monaco'

02-08-2022 09:30 Laatste update: 16:05
71

PSV moet tegen AS Monaco vooral oppassen voor Wissam Ben Yedder en Aleksandr Golovin. Dat stelt sportjournalist Jurriaan van Wessem, die al bijna dertig jaar woonachtig is in het prinsdom.

In gesprek met de NOS praat Van Wessem PSV bij over Monaco. De Eindhovenaren spelen tegen de nummer drie van Frankrijk in de derde voorronde van de Champions League. "PSV moet oppassen dat ze niet in de val lopen. Ben Yedder en Golovin draaien als duo erg goed. Als PSV wordt uitgelokt om uit de defensie te komen, en Monaco de lange bal speelt naar Ben Yedder, vrij in de laatste linie... "

Van Wessem ziet echter ook kansen voor de Eindhovenaren. "PSV lijkt met Guus Til een nieuw geheim wapen te hebben. Kopsterke spelers zoals Til en Luuk de Jong, daar zijn ze niet zo goed in bij Monaco. En PSV heeft nog nooit verloren van Monaco in het Stade Louis II. Dat moet toch ook een psychologisch voordeel zijn."

Monaco en PSV staan dinsdagavond om 20.00 uur voor het eerst tegenover elkaar. Een week later is de return. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de laatste voorronde op weg naar de Champions League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie