'Braithwaite met twee lucratieve aanbiedingen op zak richting uitgang Barcelona'

'Braithwaite met twee lucratieve aanbiedingen op zak richting uitgang Barcelona'

2 augustus - 10:50 Laatste update: 16:08
22

Martin Braithwaite staat op het punt om te verhuizen naar Saudi-Arabië. De Deense spits, nu nog onder contract bij FC Barcelona, zou volgens SPORT kunnen kiezen uit twee zeer lucratieve aanbiedingen. 

Het Spaanse medium meldt dat Braithwaite kan tekenen bij zowel Al Nassr als Al Shabab. Ondanks dat Braithwaite bij Barcelona nog een contract heeft tot medio 2024, staan de speler en de club er voor open om na 2,5 jaar afscheid van elkaar te nemen. 

De potentiële overstap van Braithwaite, die vorige maand nog aangaf te willen strijden voor een plek in de selectie van trainer Xavi, zou Barcelona goed uitkomen. De Spaanse grootmacht is bezig met het verlagen van de salarislasten. Om op financieel vlak in wat rustiger vaarwater te komen is de verkoop van minimaal vijf spelers dan ook absoluut noodzakelijk.

De Catalanen willen naast Braithwaite ook Samuel Umtiti en Neto zien te slijten. Ook Riqui Puig, die in de belangstelling staat van LA Galaxy mag weg. Oscar Mingueza koos al eieren voor zijn geld en vertrok naar Celta de Vigo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast