PSV treft Monaco in Europa: hoge odd voor openingsgoal van uitblinker Til!

PSV treft Monaco in Europa: hoge odd voor openingsgoal van uitblinker Til!

02-08-2022 18:00 Laatste update: 18:29

ADVERTORIAL - PSV zal na het winnen van de Johan Cruijff Schaal met een goed gevoel af naar Frankrijk afreizen, waar het dinsdagavond AS Monaco treft in de derde voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren troffen de Monegasken vorig jaar in de Europa League en zullen uit zijn op revanche. Weet PSV zich via deze weg te kwalificeren voor de laatste voorronde in het miljardenbal? Daar heeft bookmaker Unibet een aantal fraaie odds voor staan!

Goede generale voor PSV

PSV wist zaterdagavond de eerste prijs van het seizoen alvast naar zich toe te trekken: concurrent Ajax werd met 3-5 verslagen in een bomvolle Johan Cruijff ArenA. Mede door uitblinkers Guus Til en Cody Gakpo wist de ploeg van Ruud van Nistelrooij maar liefst vijf keer te scoren. Met Luuk de Jong als bliksemafleider kan de combinatie Til-Gakpo zomaar uitgroeien tot een groot gevaar voor andere ploegen. 

De club uit de lichtstad wist vorig jaar op bezoek bij Monaco gelijk te spelen, maar volgens de bookmakers is PSV wel de underdog in het eerste duel. Op een overwinning van PSV staat een odd van 3.20, terwijl Monaco de voorkeur krijgt met een odd van 2.20. De bookmakers denken echter wél dat de Eindhovenaren het tweeluik naar zich toe kunnen trekken in het Phillips Stadion: Unibet geeft PSV een odd van 1.75 om het tweeluik met Monaco te overleven, terwijl de Monegasken een odd van 2.00 krijgen toebedeeld.

PSV-plaaggeest laat duel aan zich voorbij gaan

In Eindhoven zal men het niet erg vinden: Myron Boadu heeft nog te veel last van een blessure en zal dinsdag niet in actie komen. De Nederlandse spits heeft altijd een neusje voor de goal tegen PSV en wist in het Europa League-treffen van vorig jaar ook het net te vinden. Bij PSV is Guus Til de grote man in vorm: zaterdag scoorde hij de eerste hattrick in de geschiedenis van de Johan Cruijff Schaal en de Nederlander zal verder willen bewijzen waarom PSV hem onlangs inlijfde. Op een doelpunt van Til staat een fraaie odd van 3.75. Opent de middenvelder de score? Dan kan je zelfs negen keer je inleg terugpakken met een odd van 9.00.

Gakpo gaf zaterdag twee assists én scoorde en zal nu ook een doelpunt op zijn naam willen hebben: met een odd van 3.75 is dat lang geen gekke zet. Geeft Gakpo weer een assist? Daar staat een odd van 3.50 op. Een assist van Joey Veerman wordt zelfs op een odd van 4.00 gezet. Pikt Luuk de Jong deze keer zijn goaltje mee? Daar staat een odd op van 2.88. Walter Benítez liet tegen Ajax een prima wedstrijd zien en reageerde twee keer goed op inzetten van Kenneth Taylor. Wint PSV het duel van Monaco en houdt Benítez de nul? Daar staat maar liefst een odd van 6.50 op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.