FC Twente-selectie: aanvoerder Pröpper en Salah-Eddine reizen mee naar Servië

FC Twente-selectie: aanvoerder Pröpper en Salah-Eddine reizen mee naar Servië

02-08-2022 16:53 Laatste update: 18:17
21

FC Twente heeft de selectie bekendgemaakt voor de uitwedstrijd tegen FK Cukaricki. Aanvoerder Robin Pröpper, die een gedeelte van de voorbereiding miste vanwege een blessure, reist mee af naar Servië, net als nieuwe aanwinst Anass Salah-Eddine.

Robin Pröpper speelde de laatste weken in de voorbereiding niet mee vanwege een enkelblessure. De aanvoerder van FC Twente reist mee af naar Belgrado, maar of hij ook daadwerkelijk minuten kan maken is onduidelijk.

FC Twente speelt donderdag het eerste van twee duels in de derde voorronde van de Conference League, tegen het Servische FK Cukaricki. Mocht de ploeg uit Enschede als uiteindelijke winnaar uit de bus komen, dan volgt een zware laatste horde tot de groepsfase van de Conference League. Fiorentina is dan de tegenstander.

Ook Salah-Eddine reist mee met de selectie van FC Twente naar Servië. De kersverse aanwinst van de ploeg van trainer Ron Jans kwam onlangs over van Ajax. Wout Brama is geen onderdeel van de selectie. De oudgediende heeft nog teveel last van een liesblessure.