Krijg 7,5 keer je inzet terug bij een combo van drie Europese favorieten!

Krijg 7,5 keer je inzet terug bij een combo van drie Europese favorieten!

04-08-2022 10:00

ADVERTORIAL – Donderdagavond staat er wederom een Europees avondje op het programma. De voorrondes van de Conference League en de Europa League zijn in volle gang waarin onder meer Malmö FF, Royal Antwerp en FC Twente in actie gaan komen. Gaan de drie ploegen gelijk korte metten maken met hun opponenten? Op Unibet staat een quotering van 7.52 voor je klaar voor een combinatie van drie bets uit deze wedstrijden!

Malmö FF – F91 Dudelange: Malmö wint met twee doelpunten verschil of meer (1.74)

Malmö FF nam vorig seizoen deel aan de groepsfase van de Champions League met een oude bekende aan het roer: John Dahl Tomasson. De Zweedse topclub kreeg ook dit jaar weer de kans om zich te plaatsen voor het miljardenbal, maar dat ging mis tegen Litouwse Zalgiris Vilnius. De ploeg van Tomasson moet nu de laatste strohalm grijpen om toch de Europa League in te kunnen, tegen het Luxemburgse Dudelange 91. De kans dat dat gaat gebeuren, zit er dik in.

  • De laatste drie competitiewedstrijden werden overtuigend gewonnen door Malmö, met minimaal twee doelpunten verschil
  • De Zweedse ploeg zit midden in het seizoen terwijl Dudelange nog aan de competitie moet beginnen. De Zweedse ploeg zal dan ook iets beter op elkaar      ingespeeld zijn
  • Evenals Malmö werd Dudelange ook uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League, met overtuigende cijfers tegen het Armeense FC Pyunik Yerevan (2-4 over twee wedstrijden)

Lillestrøm SK – Royal Antwerp FC: Antwerp wint (2.20)

Door technisch directeur Marc Overmars en trainer Mark van Bommel is Royal Antwerp zoals bekend wat oranje gekleurd. De Belgische club overleefde al een voorronde in de Conference League tegen FK Drita, de Kosovaarse club die we allemaal nog kennen van de wedstrijden uit het vorige seizoen tegen Feyenoord. Antwerp had het moeilijk in beide wedstrijden, maar is bezig aan een goede reeks waarin het veel vertrouwen lijkt op te doen. Een overwinning van de Antwerpenaren valt dan ook niet uit te sluiten.

  • Antwerp verloor nog niet sinds de aanstelling van Van Bommel
  • Met de aankopen van Overmars begint er zich steeds meer een hecht team te vormen, met de ervaren Radja Nainggolan en Toby Alderweireld als ervaren rotten voorop. Zij weten hoe het is om Europese wedstrijden te spelen en dood te maken

FK Čukarički – FC Twente: Twente wint (2.00)

De ontwikkeling die FC Twente doormaakt is erg knap te noemen. De Tukkers werden afgelopen seizoen lachend vierde en deden zelfs tot op de laatste speeldag van de Eredivisie mee voor de derde plaats. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen laat de ploeg van Ron Jans zien dat het vrolijk verder gaat met waar het mee bezig was. Met frivool en agressief voetbal laat de club uit Enschede zien dat het in een uitstekende vorm verkeert en klaar is voor het nieuwe seizoen.

  • Twente won de laatste vier wedstrijden in de voorbereiding tegen niet de minste tegenstanders: Bologna FC, Schalke 04, Fortuna Düsseldorf en FC Nordsjaelland
  • In die vier wedstrijden werden dertien doelpunten gemaakt door de Tukkers

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.