Voordelen van Unibet: hoogste odds én een 100% boost!

Voordelen van Unibet: hoogste odds én een 100% boost!

5 augustus - 10:00
0

ADVERTORIAL - De Eredivisie gaat van start dit weekend en dat is voor bookmaker Unibet reden om flink uit te pakken: de hoogste odds én een Profit Boost van maar liefst 100% op alle bets in de Eredivisie!

De 100% Profit Boost, hoe krijg ik die?

Allereerst heb je natuurlijk een account nodig bij Unibet. Dat maak je via één van de linkjes in dit artikel aan. Vervolgens selecteer je een willekeurige bet uit de Eredivisie en vink je het vakje '100% profit boost' aan in je wedformulier. Belangrijk is dat de bet een odd van minimaal 1.40 heeft. De maximale extra winst die je kan pakken is €100. 

Hieronder een voorbeeld van een geldige weddenschap met de profit boost:

De hoogste odds, hoe zit dat?

Unibet focust zich met het hoogste odds-principe met name op het Nederlandse en internationale voetbal. In Nederland ligt deze focus vooral op de wedstrijden van de top vier van de Eredivisie: Ajax, PSV, Feyenoord en AZ. Op internationaal niveau moet je denken aan de wedstrijden uit de grootste competities zoals de Premier League, Primera División, Bundesliga, Serie A en Ligue 1. Gemiddeld gezien biedt Unibet de hoogste odds van alle bookmakers in Nederland!

Hoe gaat dit in zijn werk: Uniboosts

Unibet maakt daarnaast ook nog eens gebruik van zogeheten Uniboosts. Bij een Uniboost zal de odd van een bepaalde speloptie worden geboost met een aanzienlijke verhoging. Dit zal met name het geval zijn in de meest in het oog springende wedstrijden van de Eredivisie top vier en hierboven genoemde competities. 

Stel: FC Barcelona speelt tegen Real Madrid en Memphis Depay verkeert in topvorm. Unibet geeft in zo’n geval een boost op de bestaande odd van 1,80 voor een schot op doel van de spits, waardoor deze naar 2,50 gaat. Nergens anders vind je dus zo’n hoge odd voor deze weddenschap!

Begint jouw voetbalhart hier ook sneller van te kloppen en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op Unibet? Registreer je dan via deze link en maak gebruik van de welkomstbonus* waarbij je voor €40 aan Free Bets ontvangt!

*Welkomstbonus alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s