Van Nistelrooij onder de indruk bij PSV: 'Hij deed het wederom heel goed'

Van Nistelrooij onder de indruk bij PSV: 'Hij deed het wederom heel goed'

4 augustus - 10:59
70

Ruud van Nistelrooij is blij met de ontwikkeling van Ismael Saibari. De PSV-trainer gaf Saibari de kans om zich te laten zien tegen AS Monaco en dat deed het talent ook.

Na afloop van de wedstrijd tegen Monaco kreeg Van Nistelrooij vragen over Saibari, die zijn basisdebuut maakte bij PSV. "Hij heeft het vandaag (dinsdag, red.) wederom heel goed gedaan", laat de coach optekenen door Voetbal International. "Hij staat er goed op. Het vertrouwen is er bij hem. Ik kan hem er in zo’n wedstrijd opgooien. Het is knap hoe hij dat heeft ingevuld."

Van Nistelrooij is überhaupt tevreden over de ontwikkeling van Saibari. "Ik vind dat de voorbereiding die hij gedraaid heeft heel goed was. Ik vond de wedstrijd van vandaag een wedstrijd voor hem om zich te laten zien op die plek, daar waar hij inviel tegen Ajax."

"Ismael is gewoon een heel goede speler. Fysiek heel sterk, goed inzicht, een goede techniek", gaat Van Nistelrooij verder. "Hij heeft ook veel power en kan ook verticaal spelen. Dat zag je ook een aantal keer. Met acties, met balvast zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.