Zetten AZ en Twente de goede vorm voort? Hoge odds bij overwinningen in Europa!

Zetten AZ en Twente de goede vorm voort? Hoge odds bij overwinningen in Europa!

04-08-2022 12:00

ADVERTORIAL - Na het duel tussen PSV en AS Monaco op dinsdag staan donderdag twee andere Nederlandse teams op de agenda voor Europees voetbal. AZ gaat op bezoek bij Dundee United en FC Twente speelt het uitduel met FK Čukarički in de derde voorronde van de Conference League. Bereiken AZ en Twente de laatste voorronde van het toernooi ten koste van de Schotten en de Serviërs? Bij bookmaker Unibet zijn daar fraaie odds voor te vinden!

Sterke voorbereiding van FC Twente belooft veel goeds

Het zijn uiteindelijk slechts oefenduels, maar de ploeg van Ron Jans liet mooie dingen zien in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder meer Schalke 04 en Bologna FC werden aan de kant gezet met verzorgd voetbal en fraaie doelpunten. Twente werd het afgelopen seizoen knap vierde en wist het overgrote deel van de selectie te behouden: Michel Vlap werd zelfs opnieuw vastgelegd in een huurdeal met RSC Anderlecht. 

Twente is volgens de bookmakers de overduidelijke favoriet in het duel met de club uit Belgrado met een odd van 1.95 op een overwinning, terwijl Čukarički een odd van 3.90 kent. Twente is torenhoog favoriet met een odd van 1.20 om de volgende ronde van de Conference League te bereiken, terwijl de Serviërs op een odd van 4.00 zitten. Wint Twente, worden er minder dan drie doelpunten gemaakt en houden de Tukkers het doel schoon? Daar staat een mooie odd van 4.40 op. Liever een gokje wagen? Een 0-3 overwinning van Twente wordt door bookmaker Unibet beloond met een top-odd van 15.00! Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

AZ vloog door de tweede voorronde van de Conference League

AZ trof in de tweede voorronde van het toernooi FK Tuzla City en had in de eerste wedstrijd van het tweeluik nog moeite om het net te vinden. In eigen huis werd het slechts 1-0 door een treffer van Dani de Wit. De Alkmaarders hadden maar liefst 78 procent van het balbazit, maar wisten die dominantie niet op het scorebord uit te drukken. Op bezoek in Bosnië lukte dat echter wél: de ploeg van Pascal Jansen domineerde op bezoek bij Tuzla en stapte met een 0-4 overwinning van het veld. 

De Alkmaarders treffen donderdag het Schotse Dundee United en zijn, net als Twente, torenhoog favoriet om de wedstrijd naar zich toe te trekken met een odd van 1.55, terwijl de Schotten een odd van maar liefst 5.80 kennen. Trekt AZ de goede lijn tegen Tuzla City door? Met drie of meer treffers, een overwinning van AZ en geen tegendoelpunten voor de Nederlandse club staat een odd van 7.50. Liever de correcte uitslag voorspellen? Op een 1-3 overwinning van AZ staat een odd van 12.00

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.