Belangrijke rol Dumfries in Sparta-transfer: 'Heb goede verhalen gehoord'

Belangrijke rol Dumfries in Sparta-transfer: 'Heb goede verhalen gehoord'

4 augustus - 13:20
41

De transfer van Shurandy Sambo is mede tot stand gekomen door Denzel Dumfries, vertelt de hoofdpersoon. PSV verhuurt de rechtsback voor één jaar met een optie tot koop aan Sparta.

Meerdere clubs zaten achter Sambo aan, maar zijn keuze is op Sparta gevallen. "Ik had andere keuzes, maar ik heb goede gesprekken gehad met de trainer en technisch directeur en daar had ik een goed gevoel bij. Daarom heb ik deze keuze gemaakt", vertelt Sambo via de clubkanalen van Sparta. "Ik ben een rechtsback die veel opkomt en rendement wil leveren. Ik doe verdedigend mijn taak, vaardig is en de wil heeft om te winnen. Ik wilde gewoon minuten maken en veel spelen in de Eredivisie. Ik kan me bij Sparta laten zien."

"Ik heb veel oud-spelers gesproken, waaronder Denzel. Vandaag nog", vertelt Sambo. "Ik hoor dat hij ieder jaar hier een shirt komt halen. Dat zijn mooie dingen die je meekrijgt. Maar ik heb ook Nigel Thomas gesproken, ze gaven allemaal aan dat het een goede club is met goede supporters. Dat geeft me wel vertrouwen."

 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.