Speciale aanbieding op Unibet: nu 50 keer je inzet bij een kampioenschap van Ajax!

Speciale aanbieding op Unibet: nu 50 keer je inzet bij een kampioenschap van Ajax!

05-08-2022 10:00 Laatste update: 06-08-2022 12:13

ADVERTORIAL - De Eredivisie gaat weer van start, en met drie flink versterkte topclubs kunnen we ons verheugen op een fraaie titelstrijd. Ajax mag het direct gaan laten zien in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Gaat landskampioen van het afgelopen seizoen zijn titel ook komend seizoen weer prolongeren? Op Unibet krijg je met deze speciale boost vijftig keer je inzet wanneer de Amsterdammers komend seizoen opnieuw de schaal pakken!

Hoe werkt deze speciale boost?

Unibet heeft nu tijdelijk een speciale boost geactiveerd zodat je gebruik kan maken van een zeer hoge odd voor een nieuw kampioenschap van Ajax. Vanaf donderdag 4 tot en met zondag 7 augustus kan je nu vijftig keer je inzet terugkrijgen wanneer de Amsterdammers opnieuw de schaal pakken. De boost is enkel bedoeld voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder en kan met een inzet van maximaal één euro worden gespeeld. Ben je ervan overtuigd dat Schreuder en de zijnen wederdom de landstitel omhoog gaan houden? Dan is dit de perfecte weddenschap voor jou. 

Deze stappen doorloop je om de boost te spelen:

1. Klik op één van de links in het artikel en registreer je bij Unibet
2. Verifieer je account via IDIN en doe een storting via iDeal
3. Selecteer de bet 'Ajax wordt kampioen' via 'Eredivisie' en 'Outrights'
4. Zet €1 in en vink de boost aan in je wedformulier

Voorgaande seizoenen bieden hoop

Wie het afgelopen seizoen nog een beetje voor de geest kan halen, weet dat Ajax nagenoeg het hele seizoen bovenaan heeft gestaan. Toch ging het in de voorbije voetbaljaargang niet helemaal van een leien dakje. De strijd om het kampioenschap was pas in speelronde 33 gestreden en het verschil met concurrent PSV was slechts twee punten. Dat verschil is een stuk kleiner dan in het jaar daarvoor: toen sloot Ajax het seizoen af met maar liefst zestien punten verschil op de Eindhovenaren, die ook dat jaar als nummer twee eindigde.

Verfrissing in Amsterdam

Ondanks het kleine verschil van vorig seizoen leeft Ajax ontspannen toe naar de start van de competitie. Dat doen de Amsterdammers met een nieuwe trainer: Alfred Schreuder is de opvolger van de naar Manchester United vertrokken Erik ten Hag. Ondanks het vertrek van sterkhouders Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Lisandro Martínez, Nicolas Tagliafico en Sébastien Haller maakt men zich niet druk over de staat van de selectie. Dat komt omdat ook de nodige nieuwe aanwinsten zich hebben gemeld in de Johan Cruijff Arena: Steven Bergwijn, Owen Wijndal, Calvin Bassey, Francisco Conceição en Brian Brobbey hebben voor een flinke kwaliteitsimpuls in de Amsterdamse selectie gezorgd.

Geen zorgen ondanks een onvoldoende voor het examen

Afgelopen zaterdag stond de eerste echte testcase op het programma voor Ajax. De ploeg van Schreuder nam het op tegen PSV en zakte voor het examen: de Eindhovenaren waren met 3-5 te sterk voor de Amsterdammers. Toch was dit een wedstrijd waar niet te zwaar aan moet worden getild. Het spelbeeld toonde aan dat het een duel was dat werkelijk waar alle kanten op had kunnen gaan, geen van de twee ploegen had duidelijk de overhand. Ondanks dat vijf tegendoelpunten ‘echt niet kunnen’ volgens Schreuder, lijkt de huidige landskampioen nog niet al te veel zorgen te maken. Volgens Bergwijn ‘zat het allemaal niet echt mee’.

Conclusie: heft Ajax ook dit jaar weer de landstitel?

Het 'nieuwe' Ajax moet nog  op elkaar ingespeeld raken en ook in verdedigend opzicht is er nog genoeg werk aan de winkel, maar de kans is groot dat de Amsterdammers er ook dit jaar weer met de landstitel vandoor gaan. Wel is het zo dat de verschillen met PSV een stukje kleiner zijn geworden, maar ook voor de Eindhovenaren geldt dat ze een nieuwe weg zijn ingeslagen met de vele nieuwe aanwinsten en de nieuwe trainer in de vorm van Ruud van Nistelrooij. Daarnaast kan het Feyenoord van Arne Slot nog een als een gevaarlijke outsider worden beschouwd, maar door de kwalitatief brede selectie lijkt Ajax toch het meeste aanspraak te maken op een nieuw kampioenschap. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.