Royal Antwerp FC kaapt Ekkelenkamp-transfer: 'De verdienste van Marc Overmars'

Royal Antwerp FC kaapt Ekkelenkamp-transfer: 'De verdienste van Marc Overmars'

4 augustus - 14:49 Laatste update: 15:34
35

Jurgen Ekkelenkamp alsnog naar Royal Antwerp FC? Eigenaar Paul Gheysens was daar nog niet van op de hoogte. Hij prijst Marc Overmars, mocht het zover komen.

Donderdag werd duidelijk dat niet Club Brugge, maar Royal Antwerp de nieuwe club van Ekkelenkamp wordt. Naar verluidt omdat het gevoel bij Club Brugge 'niet goed' is. Gheysens tegenover Het Laatste Nieuws: "Is er beweging in het dossier? Dan is dat volledig de verdienste van Marc Overmars, daar hou ik me niet mee bezig. De aanwezigheid van Overmars is voor veel spelers een extra factor om voor Antwerp te kiezen. Ik denk niet dat wij nog een nieuw bod hebben gedaan, maar ik durf er niets met zekerheid over zeggen."

Club Brugge-trainer Carl Hoefkens kreeg op een persconferentie de kwestie-Ekkelenkamp voor gelegd. "Ik heb het eerder al gezegd: ik hou me enkel bezig met de spelers die hier zijn en waarmee ik kan werken. Als Ekkelenkamp niet komt, zoals nu, dan is dat een speler waar ik geen mening over moet hebben. Dat was vanaf de eerste dag mijn visie en dat zal niet veranderen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast