Check nu de boosted odds voor doelpunten van Salah tijdens Fulham - Liverpool!

Check nu de boosted odds voor doelpunten van Salah tijdens Fulham - Liverpool!

06-08-2022 11:00 Laatste update: 10:29

ADVERTORIAL – Naast de Eredivisie staat ook de Premier League weer op het punt van beginnen. Aankomend weekend staan er gelijk weer een aantal mooie affiches op het programma, waarin de sterren van de Engelse competitie zichzelf weer kunnen gaan laten zien. Unibet pakt uit met een aantal mooie boosted odds. Bij doelpunten van Erling Haaland, Mohamed Salah en Gabriel Jesus kan je tot wel twaalf keer je inzet terugverdienen!

Crystal Palace – Arsenal (vrijdag 5 augustus, 21.00)

Het Premier League-seizoen wordt afgetrapt met een Londense derby. Crystal Palace ontvangt het Arsenal van Mikel Arteta, dat een meer dan uitstekende voorbereiding achter de rug heeft. In de laatste twee wedstrijden tegen Chelsea en Sevilla behaalde The Gunners meer dan uitstekende resultaten. Tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten werd met 4-0 gewonnen van The Blues en bij terugkomst in Engeland werden de Spanjaarden met maar liefst 6-0 terug naar Andalusië gestuurd.

Met Gabriel Martinelli en Bukayo Saka beschikt Arsenal over twee buitenspelers die in bloedvorm verkeren, maar voor één andere speler geldt dit nog in de overtreffende trap. Gabriel Jesus produceerde vier van de tien doelpunten over de twee wedstrijden, en was tegen Sevilla zelfs goed voor een hattrick. Op Unibet staan er een aantal mooie boosted odds voor doelpunten van de Braziliaan klaar. Wanneer Jesus het openingsdoelpunt voor zijn rekening neemt, krijg je daar 6.25 voor terug. Maakt hij twee doelpunten? Dan mag je twaalf keer je inzet bijschrijven.

Fulham – Liverpool (zaterdag 6 augustus, 13.30)

Liverpool begint het nieuwe Premier League-seizoen met de uitwedstrijd tegen promovendus Fulham. The Reds gaan met extra goede moed op weg naar Londen, aangezien afgelopen weekend de Community Shield werd binnengesleept ten koste van Manchester City (3-1). Tijdens die wedstrijd haalde de ploeg van Jürgen Klopp bij vlagen alweer het hoge niveau dat we van zijn team gewend zijn, een mooie voorbode voor de rest van het seizoen.

Bij Liverpool was er één man in die toch weer in het oog sprong. Mohamed Salah had een meer dan belangrijk aandeel in de zege. De Egyptenaar was goed voor de assist bij het doelpunt van Trent Alexander-Arnold en pikte even later ook zijn doelpuntje mee vanaf de stip. Op Unibet krijg je vier keer je inzet wanneer Salah het eerste doelpunt maakt en er staat een odd van 6.00 voor wanneer je denkt dat er twee doelpunten van zijn voet gaan komen.

West Ham United – Manchester City (zondag 7 augustus, 17.30)

Op zondag staat de eerste kraker van het Premier League-seizoen alweer op het programma: West Ham United ontvangt Manchester City in het Olympic Stadium. The Hammers zullen naar alle waarschijnlijkheid een getergd City ontvangen. De ploeg van Pep Guardiola verloor namelijk de strijd om de Community Shield tegen Liverpool (1-3).

Natuurlijk baalt de hele ploeg van het verlies tegen de nummer twee uit de Premier League van vorig jaar, maar één man zal er toch extra van balen: Erling Haaland. De Noor was een aantal keer dicht bij zijn eerste officiële doelpunt voor The Citizens, maar zag een doelpunt worden afgekeurd en was ook zeer ongelukkig in de afwerking. Dat is iets wat we niet kennen van de spits, die over het algemeen toch een echte doelpuntenmachine is gebleken. Geeft Haaland een passend antwoord? Op Unibet staat nu een odd van 3.75 voor wanneer hij het eerste doelpunt maakt. Maakt hij er gelijk twee? Dan krijg je daar 5.60 keer je inzet voor terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.