'PSV inspiratie voor TSG Hoffenheim: Duitsers geïnteresseerd in Max en Angelino'

'PSV inspiratie voor TSG Hoffenheim: Duitsers geïnteresseerd in Max en Angelino'

4 augustus - 16:20
42

TSG Hoffenheim heeft goede hoop dat ze Angelino aan kunnen trekken als nieuwe linksback, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Spanjaard van RB Leipzig moet de opvolger worden van David Raum, die juist de omgekeerde weg bewandelde.

Volgens Romano zou Angelino serieus aan het overwegen zijn om naar TSG Hoffenheim te vertrekken. De verdediger zou op weinig speeltijd kunnen rekenen in Leipzig, omdat eerder deze zomer David Raum werd aangetrokken. Hij speelt net als Angelino op linksback en de Duitser werd overgenomen van Hoffenheim. De onderhandelingen tussen Angelino en Hoffenheim zouden op dit moment gaande zijn en RB Leipzig is bereid om mee te werken aan een vertrek.

Angelino is geen onbekende in de Eredivisie. De Spanjaard speelde, toen hij onder contract stond bij Manchester City, al eens op huurbasis bij NAC. Na zijn jaar in Breda werd hij voor 5,5 miljoen euro definitief overgenomen door PSV. Zij verkochten Angelino een jaar later voor twaalf miljoen euro weer terug aan Manchester City.

Maar Angelino zou niet de enige optie zijn voor de vacante positie linksachterin bij Hoffenheim. De clubleiding zou, volgens Kicker, ook hebben geïnformeerd naar Philipp Max van PSV. Het wordt wel een pittige kluif om de linksback van de Eindhovenaren terug naar Duitsland te halen, aangezien de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij hem graag wil behouden. Max staat nog tot 2024 onder contract bij PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie