‘Veel interesse voor Schouten; eerste club meldt zich met negen miljoen euro’

‘Veel interesse voor Schouten; eerste club meldt zich met negen miljoen euro’

4 augustus - 17:13
24

Torino heeft een eerste bod bij Bologna weggelegd voor Jerdy Schouten, meldt CalcioMercato. De club uit Turijn zou negen miljoen euro hebben weggelegd voor de middenvelder.

Schouten heeft nog een lopend contract tot en met 2024, maar Bologna is zeker van plan om deze verbintenis op te waarderen. Volgens het Italiaanse medium zijn er Franse, Duitse en Engelse clubs geïnteresseerd in de Nederlander, maar is Torino de eerste club die met een concreet bod is gekomen. Bologna denkt zelf aan een bedrag van twaalf miljoen euro voor de verkoop van Schouten.

Voor Torino wordt het sowieso een moeilijk verhaal om Schouten los te kunnen weken uit Bologna. De nieuwe technisch directeur van Bologna, Giovanni Sartori, zou namelijk een groot bewonderaar zijn van de ex-middenvelder van Excelsior. Tot dit jaar was Sartori acht jaar technisch beleidsbepaler bij Atalanta, waar hij Schouten ook al erg graag wilde halen. Daarnaast heeft Bologna al een aantal belangrijke spelers laten vertrekken, waardoor ze Schouten koste wat kost willen behouden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast