Slot reageert op mogelijk Feyenoord-vertrek Aursnes en Senesi

Slot reageert op mogelijk Feyenoord-vertrek Aursnes en Senesi

05-08-2022 15:26
49

Arne Slot zegt het niet met zoveel woorden, maar de trainer houdt rekening met een vertrek van Fredrik Aursnes. De Noorse middenvelder kan Feyenoord inruilen voor het Benfica van trainer Roger Schmidt.

Benfica heeft naar verluidt tien miljoen euro over voor Aursnes, die zondag waarschijnlijk nog wél in actie komt tegen Vitesse. De Portugese topclub moet eerst nog enkele miljoenen extra bieden. "Aursnes heeft vandaag nog meegetraind en hij staat ook bij de basis voor zondag", laat Slot weten op de persconferentie. "Dus ik heb op dit moment geen reden om te denken dat hij tegen Vitesse niet meedoet."

Slot zegt op het vlak van in- en uitgaande transfers overal rekening mee te houden. "Als er biedingen komen die acceptabel zijn voor de club, dan kunnen er nog spelers vertrekken. Maar dat geldt toch bijna voor alle clubs tot het einde van de transferwindow?"

Naast Aursnes dreigt Feyenoord ook Marcos Senesi kwijt te raken. De Argentijnse verdediger wordt begeerd door Bournemouth en West Ham United. Ook rechtsback Marcus Pedersen staat er goed op in de Premier League. Slot: "We kunnen stellen dat we heel goed spelers kunnen verkopen die jong hier kwamen en die we hebben kunnen ontwikkelen. En ook nog eens aan heel grote clubs hebben kunnen verkopen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie