Groningen reageert op transferperikelen: 'Begrijp dat hij denkt aan het geld'

Groningen reageert op transferperikelen: 'Begrijp dat hij denkt aan het geld'

5 augustus - 15:40
22

FC Groningen-trainer Frank Wormuth heeft zich uitgelaten over de situatie van Jørgen Strand Larsen. Bologna en Middlesbrough brachten al een bod uit op de Noorse spits, die zondag 'gewoon' tegen FC Volendam speelt.

Groningen wil Strand Larsen niet laten gaan en gaat vooralsnog niet akkoord met een Engels bod dat in de buurt van tien miljoen euro komt. "Hoe Jørgen met de situatie omgaat? Wisselend, dat is ook logisch", reageert Wormuth vrijdagmiddag op het persmoment. "Hij kan bij FC Groningen nog leren, ik denk dat hij nog stabieler kan worden voordat hij de stap naar een grote club maakt. Zelf is hij ook slim genoeg om dat te denken. Aan de andere kant begrijp ik óók dat hij denkt aan het geld dat hij bij een grote club kan verdienen. Die kant van het verhaal is er natuurlijk ook."

Hoewel Strand Larsen openstaat voor een vertrek, wil de Trots van het Noorden zijn contract opwaarderen. De hoofdrolspeler staat de pers vrijdag niet te woord, maar Wormuth verzekert dat met de instelling van zijn spits niets mis is. "Hij heeft een contract en heeft tegen mij gezegd dat hij alles voor Groningen geeft zolang hij Groningen-speler is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie