'Feyenoord en Bournemouth naderen akkoord: Senesi staat voor vertrek'

'Feyenoord en Bournemouth naderen akkoord: Senesi staat voor vertrek'

06-08-2022 00:00
154

Marcos Senesi is hard op weg naar Bournemouth. Dat meldt transferspecialist Matteo Moretto op Twitter. De onderhandelingen tussen Feyenoord en de Premier League-club zouden vergevorderd zijn.

Hoewel West Ham United zich ook in de strijd heeft gemengd, lijken The Cherries dus aan de haal te gaan met de 25-jarige Argentijnse verdediger. Volgens Moretto verlangt Feyenoord vijftien miljoen euro, inclusief bonussen. De clubs zijn nog slechts 'één stap verwijderd' van een akkoord, klinkt het. 

Senesi speelt sinds de zomer van 2019 voor Feyenoord, dat hem voor ongeveer zeven miljoen euro overnam van San Lorenzo. Sindsdien speelde de linkspoot tachtig duels in de Eredivisie, waarin hij zes keer wist te scoren. Vorig seizoen vormde hij steevast een centraal duo met Gernot Trauner in De Kuip. Senesi maakte in juni zijn officiële debuut voor het Argentijnse elftal.

De Rotterdammers speelden met de komst van Jacob Rasmussen al in op een mogelijk vertrek van Senesi. Ook Sparta Praag-mandekker Dávid Hancko komt weer in beeld zodra de Argentijnse international daadwerkelijk is verkocht, meldde 1908.nl al.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie