Suárez maakt rentree in Uruguayaanse competitie en scoort deze keer wél

Suárez maakt rentree in Uruguayaanse competitie en scoort deze keer wél

6 augustus - 10:45 Laatste update: 12:03
18

Luis Suárez maakte eerder deze week zijn rentree bij Nacional en ging met 0-1 onderuit in de Copa Sudamericana, maar in de Uruguayaanse competitie heeft de topspits zijn rentree wel met een doelpunt weten te bekronen. Nacional won in de competitie met 3-0 van Rentistas. 

Nacional verloor het eerste duel in de competitie, zonder Suárez, met 1-2 van Maldonado. In de tweede wedstrijd ging het beter en na een klein uur spelen kopte Suárez een hoekschop van Brian Ocampo binnen. Het was meteen de laatste treffer van Nacional. De eerste twee doelpunten kwamen op naam van José Luis Rodriguez Bebanz en Juan Ignacio Ramirez. 

De voormalig spits van Ajax, Liverpool FC, FC Barcelona en Atlético Madrid maakte in 2005 zijn debuut bij Nacional en een jaar later vertrok hij naar FC Groningen, waarna de Amsterdammers hem oppikten. El Pistolero is met 65 doelpunten in de nationale ploeg de topscorer aller tijden van Uruguay. Suárez was jarenlang een gevreesd aanvalstrio met Lionel Messi en Neymar jr., ook wel 'MSN' genoemd. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s