Ajax en PSV trappen af in de Eredivisie: fraaie odds voor Bergwijn en De Jong!

Ajax en PSV trappen af in de Eredivisie: fraaie odds voor Bergwijn en De Jong!

06-08-2022 14:00 Laatste update: 14:02

ADVERTORIAL - Ajax en PSV trappen zaterdag af in de eerste speelronde van de Eredivisie. Ajax mag de rug rechten op bezoek bij Fortuna Sittard, terwijl PSV de goede reeks in eigen huis zal willen voortzetten tegen promovendus FC Emmen. Doet de traditionele toptwee goede zaken op de eerste dag? Bookmaker Unibet heeft fraaie odds staan voor beide wedstrijden!

Ajax zal de rug willen rechten in Sittard

De Amsterdammers begonnen niet ideaal aan het nieuwe seizoen: in de strijd om de Johan Cruijff Schaal werd niet alleen verloren van PSV, maar werden ook vijf tegentreffers geïncasseerd. De ploeg van Alfred Schreuder heeft een week de tijd gekregen om zich op te laden voor het duel in Limburg. Ajax trapt om 16.30 uur af en zal de wedstrijd zo snel mogelijk in het slot willen gooien. Met een odd van 1.26 op een Ajax-overwinning gaan ook de bookmakers ervan uit dat de huidige landskampioen met drie punten in de tas terugreist naar de hoofdstad.

Met een Bet Builder wordt het al interessanter: wint Ajax, vallen er meer dan drie doelpunten en scoort Brian Brobbey? Daar staat een odd van 2.90 op bij bookmaker Unibet. Vindt Brobbey twee keer het net? Dan pak je ruim vijf keer je inzet terug met een odd van 5.60

Met Dusan Tadic heeft Ajax een ervaren aanvoerder in de gelederen die weet hoe hij een wedstrijd moet beslissen. Geeft de Serviër een assist tegen Fortuna? Daar staat een odd van 2.20 op. Scoort Tadic ook? Dan pak je vijf keer je inzet terug. Liever de correcte uitslag voorspellen? Op een 1-4 overwinning van de Amsterdammers staat een fraaie odd van 12.50. Schiet recordaanwinst Steven Bergwijn minstens twee keer op doel? Daar staat een odd van 2.25 op. 

PSV treft promovendus voor duel van vijf miljoen

PSV speelde dinsdag met de hakken over de sloot met 1-1 gelijk tegen AS Monaco en mag de klus volgende week in Eindhoven afmaken. Bij een overwinning in de Champions League-voorronde mag de club 5,1 miljoen euro bijschrijven. Eerst treffen de Eindhovenaren echter FC Emmen op zaterdagavond om 20.00 uur: de Rood-Witten werden met acht punten verschil kampioen in de Keuken Kampioen Divisie en mogen het gelijk laten zien tegen een topclub. Net als Ajax krijgt PSV een odd van 1.26 om het thuisduel naar zich toe te trekken, terwijl de Emmenaren een odd van 11.50 hebben staan op een overwinning.

Bookmaker Unibet heeft een mooie boosted odd staan voor Luuk de Jong: scoort de kopsterke spits minstens twee keer? Daar staat een odd van 5.60 op. Let op: boosted odds zijn alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder. Geeft uitblinker Cody Gakpo een assist, zoals hij twee keer tegen Ajax deed? Dan wordt je inzet ruim verdubbeld met een odd van 2.20. Schiet De Jong minstens twee keer op doel? Met een odd van 1.90 is dat een prima optie.

Weet Guus Til, die een hattrick scoorde tegen Ajax, maar tegenviel tegen Monaco, geen enkele keer op doel te schieten? Daar geeft Unibet een odd van 2.60 voor. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.