Dessers stelt Feyenoord-fans teleur: 'Kan zeggen dat dit een afscheid is'

Dessers stelt Feyenoord-fans teleur: 'Kan zeggen dat dit een afscheid is'

6 augustus - 21:09
37

Cyriel Dessers beaamt dat hij voor een transfer naar de Serie A staat. De aanvaller van KRC Genk neemt na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen KAS Eupen (4-2) het laatste beetje hoop van de Feyenoord-aanhang weg.

Dessers flirtte onlangs nog met Feyenoord en stelde dat 'de deur nog op een kier stond'. Die deur is dicht, want de Belg verkast naar de Italiaanse promovendus US Cremonese. "Ik heb altijd gedroomd van voetballen in een topcompetitie en die droom komt nu dichtbij", reageert hij. Dessers werd na zeventig minuten gewisseld. "Of dit een afscheid was? Misschien wel een beetje, ja. De kans zit erin dat ik naar Italië ga, dat kan ik wel zeggen."

"Als ik in Genk zou blijven, zou ik misschien kunnen meedoen voor de topscorerstitel, maar ik ben toe aan iets nieuws", vervolgt Dessers, die er nooit een geheim van maakte graag buiten België te spelen. "Ik heb in België en Nederland gevoetbald en daar alle stadions en ploegen wel gezien. Zondag wordt een belangrijke dag, dan moeten de clubs eruit komen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!